Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lämnar mig med för många frågor obesvarade


det vackraste med dig
är alla färger som du skiftar i
men när skymningen går mot natt
står dina färger fortfarande i brand
och jag kan inte slita mina ögon
från ditt perfekta jag

’var modig och ta chansen’
viskade du till mig mellan varma lakan
jag tror inte jag förstod
’du måste rädda dina dagar’
fortsatte du och log

och jag stod i dörren
tittade efter din gestalt
när du försvann
en tanke växte fram
att det inte alltid kommer vara såhär
så jag slog ditt nummer i förtvivlan
du svarade och jag sa
’vi är fortfarande unga
vi har hela livet kvar’
jag hörde bara tystnad
som om du tänkte ut ett svar
tiden stod väl still
jag hörde dina andetag
och du suckade och sa
’du vet aldrig vad du vill ha
och jag kommer inte alltid stanna kvar’




Fri vers av Cecilia H
Läst 380 gånger
Publicerad 2006-05-06 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia H
Cecilia H