Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Terapi

 

Om än molnen lossnade och började dansa i takt med allt det fina som faktiskt är

 

Det här som ändå bär mig framåt som aldrig verkar sina för i andra fall så hade en ju varit helt tappad och trasig

Inte förmått att göra något alls och till och med kanske gjort dig om intet

 

Men optimismens ord kan aldrig göra pessimisten lycklig

Som om ändå något kunde göra det

 

 

I gränslandet kan man dock finna

Vaga ljuspunkter så som en människa

Som gör det uthärdligt

Eller något annat som får tiden att gå

 

Men det sannaste är ändå en medmänniska som på sitt sätt förstår och genom den förståelsen får livet att gå

 

Framåt som det alltid gör

 

En chans för ljuspunkter att inträffa och uppenbara sig

Om än livet inte är så som man vill

Så blandade känslor och tankar som visar sig då

 

Om än djupet är mörker så förmår minnet att försvinna in i djupa vrår

Och om än för stunden så gör det någon form av nytta

Om än du inte förstår

 

 




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 185 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-27 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson