Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
handlar om hoplös kärlek....


Letar efter svar!

Att älska dig
att hata dig
att förlåta dig
att gråta för dig
att skratta med dig
att umgås med dig ja de e vad mitt liv hittils har gått ut på
men nu orkar ja inte längre
har inga krafter kvar,
men hur lätt är det att sluta älska nån man alltid älskat,
hur lätt är det att släpa taget om nån,
vet nån svaret för jag vet det inte......




Fri vers av Angel_from_haven
Läst 304 gånger
Publicerad 2006-05-06 23:01



Bookmark and Share


  Cecilia Johansson
du millan, försöker du bli mer som mej?
asså ja digggar dina texter....
men håll nere på att va som ja.
ja kanske ska skylla på mej själv,
ja e no förmycke me dej,
men kom på något nytt och skriv om det.
2006-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Angel_from_haven
Angel_from_haven