Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så mycket man inte förstår


Funderingar........

Varför blev du tyst?
Har bönat och bett
att jag ska få en förklaring
varför blev det som det blev
Har jag gjort nåt fel?
Fungerade som Din mamma
det gjorde jag i många år.
Nu är jag inte värd ett samtal
inte på födelsedagen
inte på mors dag
inte till jul......
Jag ställde upp för dig när du behövde
Då var du glad - sade du
Vi skulle skärpa oss nu - sade vi
Jag kan inte kalla det att skärpa sig
att jag inte nått dig sedan mars 2015
inget svar på tel.
inget svar på sms
inget svar på brev
Fungerade som din mamma
det gjorde jag i många år
Tycker jag har rätt att veta
vad jag gjort för fel......




Fri vers av britt-marie VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-31 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP