Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är du

Passionen i det det vilda
Det röda hårets lustfyllda längtan

Åtrån som vidgas
Gåtan som bryter alla mönster

Vem är du som vågar
Vem är du som tar plats

Vart har du varit
Varför har du dröjt

Jag har längtat
Jag har väntat

Nu är du här
Nu kan jag andas

Du är livets nödvändighet
Det självklaras naturlighet











Fri vers (Fri form) av Roger Franzén Nilsson
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-03 23:42



Bookmark and Share


  rondell
Du skriver så bra. Gillar det du skriver!
2016-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Roger Franzén Nilsson
Roger Franzén Nilsson