Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För alltid är jag din

Tag mig
Rör mig
Berör mig
Gör mig till din
Inatt
Imorgon
För alltid
Är jag din
När vi glömmer
När orken tryter
När livet är det
Som kommer emellan
Skall vi minnas
Våra hjärtan
De äro aldrig åtskilda




Fri vers (Fri form) av Roger Franzén Nilsson
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-03 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roger Franzén Nilsson
Roger Franzén Nilsson