Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din kärlek

Din kärlek till mig
Så mycket mera än ord
Så mycket mera än handen på mitt bröst
Brödsmulan i ditt leende
Det nyvakna håret
Den famlande handen
Doften av nylagad mat
Innanför vår ytterdörr

Min kärlek till dig
Så mycket tacksamhet
Så mycket vardaglig vördnad
Vad vore väl vardagen
Utan våra små stunder av enkelhet
Blicken du ger mig
När min hand möter din axel
När mina ögon möter din längtan

Du ser mig, du när mig
Du skänker min existens en mening
Du fyller min vardag med innehåll
Vill du vara min vardag
Vill du vara min verklighet

Jag lovar dig inget
Jag skänker dig ingen garanti
Men du får det jag är
I all min enkelhet
I all min eländighet

I dig finner jag mitt värde
Hittar min identitet
I dig känner jag framtidstro
En mening med mitt liv




Fri vers (Fri form) av Roger Franzén Nilsson
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-28 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roger Franzén Nilsson
Roger Franzén Nilsson