Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och tiden täljde fram våra skepnader


Den röda rosen

vindsläppt

flytande på svarta dyningar
bärandes av luftskikten mellan dess kronblad.

Vid strandkanten, i vågens sista möte
mellan ebb och flod fångad
av nakna tårs tunna silkeshud

vandringar över brännässlestjälkar och kardborrleenden

känslan ruvar mellan skulderbladen

skuggar för en stund

vänder riktning.





Fri vers av _Mian_
Läst 361 gånger
Publicerad 2006-05-09 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_