Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

07:07

Jag är arg. Jag är bara så arg på hur allting blev. Jag kunde vara så mycket bättre. Jag kunde försöka mer. Jag är bara så arg. Jag är så arg på att det inte blev så lätt som det borde. Jag är så arg på hur allting funkar. Jag är så arg på hur jag funkar. Jag är så arg för jag har låtit mig själv bli såhär. Jag är arg över hur svag och lat jag är. Jag är arg på hur rädd jag är. Jag är arg för det borde vara lättare än såhär.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-08 07:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema