Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ska ej analyseras


Syndernas förlåtelse

Avklädd
reflekteras i vattnet
bilden är oklar
kommer kanske aldrig bli tydlig
ändå står du där

Påklädd
vid en middagsbjudning
säger ett ord du inte vill
av hela ditt hjärta inte vill
ändå står du där

Åter vid vattnet'
en taltrast gnolar
du vet varför
du står där
och bilden blir tydlig




Fri vers (Fri form) av Bengt H VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-08 15:12



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det är därför det finns sockerrör...
2016-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP