Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att älska är att ge

Tänk att kunna leva
Känna lärdom av var dag
Livets små lektioner
Som kan ge oss ett behag

Det vi kan ta till oss
Det att känna, våga se
Skratta, kunna älska
Öppna upp oss, kanske le

Det kräver att vi släpper
På det bittra och det hårda
Det vi lärt oss när vi inte orkat se

Att vill vi kunna älska
Måste läran om att vårda
Bli till insikt
Att hemligheten är att ge

Styrkan är att glädjas
Åt en annans väl och ve
Vilja att försonas
Mod att höra och att se

Älska varje tanke
Varje känsla, varje ord
Älska varje gåva
För att älska är att ge




Fri vers (Fri form) av Roger Franzén Nilsson
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-09 19:24



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Wow så fint!
2016-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Roger Franzén Nilsson
Roger Franzén Nilsson