Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Florida i mitt hjärta

Jag längtar till Amerika
mitt andra hem på jord
jag bär på många minnen
som ska skrivas ner i ord
från tiden i mitt Florida
flera år jag tillbringa där
berättelserna är oändliga
från landet jag håller kär!
Ft. Lauderdale och Everglades
för alltid i hjärtat bor
är så otroligt tacksam
att jag till Amerika for!





mare






Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-10 17:28



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Vem gör inte det så tack att du satte ord på det!
2016-06-10
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP