Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I sällskap med mig själv

I stillhetens tysta rum
andas själen harmoni
befriande toner spelar
fyller på med inspiration
kreativitet och skaparlust
drömmer lyssnar in livet
pennan ligger redo
arket väntar på ord
jag känner ådran pulsera
något är på gång..




mare





Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-06-11 10:10



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
En härlig text som doftar nytvättade bomullslakan
2016-06-16

  M M Mannheim VIP
Ja i det sällskapet mår jag bäst! Dikten jag sprudlar där tillsammans med mig själv. Bra skrivet mare!
2016-06-11

  Per "Läsaren" Sörqvist
Hjärtat säger klapp klapp klapp
2016-06-11
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP