Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min barndoms ö

Hammarslag
ekar
över mjölkevikens mörka vatten
berguven häckar
inte här
längre

tidvatten
räknar
mina fingrar

På min barndoms ö
finns många stränder
och från var och en av dem
har jag försökt att ge mej av

i månens kalla ansikte
söker ögonen
efter spår
av liv

handflator i sanden
vittnar om
att jag verkligen försökte




Fri vers av Carpen
Läst 267 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-06-11 16:04



Bookmark and Share


  Arne Ugglemosse
Komprimerat, stämningsladdat
2016-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Carpen
Carpen