Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag var liten

När jag var liten
fanns det en stor röd knapp
När jag var liten
fanns det en dum och en snäll president
När jag var liten
fanns Gud men ingen visste riktigt var
När jag var liten
dog minst en varje dag
När jag var liten


När jag var liten
var havet fullt av fisk
När jag var liten
gömde jag mej
När jag var liten
dödade jag oskyldiga myror
När jag var liten
samlade jag på trädgårdssnäckor
När jag var liten

När jag var liten
fanns det vita trädgårdssnäckor

Jag älskade de vita trädgårdssnäckorna. Så långsamt och utan tvivel de dansade
mot kvällen.
Ibland får jag för mej
att en del av mej
blev kvar där
hos dem
de vita
andarna









Fri vers av Carpen
Läst 324 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-06-23 10:30



Bookmark and Share


  Luciana Pascual
jätte gullig dikt! ...du lät som liten...jag gillar den!!
2016-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Carpen
Carpen