Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssnar till mitt hjärta

Lyssnar till mitt hjärta
tar vara på mitt liv
jag äter vegetariskt
har spänst i mina kliv
försöker leva enkelt
bär inte någon snus
ej heller cigaretter
och alkoholens rus
tänker på min hälsa
ett ansvar som jag har
vill njuta ta tillvara
den tid som jag har kvar
är tacksam till livet
att jag finns på denna jord
tar ingenting för givet
gillar sprida glädje ord!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-16 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP