Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De festar i huset bredvid

Vare sig du gillar det eller inte
Den nya digitala teknologin föder och dödar på samma gång
Individer blir divider
Den röda draken dör mitt under extrapriset på långkalsongerna
Den brinnande mannen blir längre för varje år
Snart flyttar vi alla ut till öknen




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-13 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP