Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den där tiden när kärleken innehåller ovisshet, ängslan, förhoppningar, lycka och förtvivlan. Och telefonen... äntligen ringer.


Tecken

Livet är fullt av tecken

när du ringer och gråter
framåt midnatt
är det ett tecken
på att jag är den
som du ringer till för att gråta

tecknet för gråt
är just då
ett horisontellt streck
för telefonsignalen
och två vertikala
för dina tårar
samt ett snedställt lätt böjt streck
just vid sidan om

det är jag
som naken lutar mig mot telefonbordet
när jag lyssnar på dig

att kalligrafin är otydlig
beror på att jag
skakar i hela kroppen

av rädsla att mista dig




Fri vers av lena köster
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-15 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lena köster
lena köster