Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En narcissists bekännelser

När man väl kommit på att man är en narcissistisk idiot
Som styrs av sin överlevnadsinstinkt och viljan att reproducera sig.

Först då kan man frigöra sig från sin biologi.
Först då kan ens intellekt bli fritt
Först då kan ens själ finna ro

Lås upp ditt mentala fängelse




Prosa av palindrom
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-16 19:52



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Jag känner mycket humor i den här.
2016-06-16

  Larz Gustafsson VIP
När man väl blivit överbevisad om att man är en syndare kan man bli fri från sin boja. Och man har ju inget att förlora utom sina bojor.
2016-06-16
  > Nästa text
< Föregående

palindrom
palindrom