Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Får förstås förstås


Låt lystern lysa

Mina pianon samlade damm
när jag oknutet spådde vidare
i ditt arma öde

Vad jag sa?
"Det är oförgängligt
din färg
låt lystern lysa"

Så jag sprängde
alla dörrar
och blänkte inte ens




Fri vers (Modernistisk dikt) av Bengt H VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-16 19:55



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Kluriga rader, läckra ihop.
2016-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP