Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
17.06.2016 Fredag.


Bortflyende tid*

 

Min kropp värker
som om jag sovit på en ny bädd varje natt.
Hjärtat bultar ikapp med sorgen över ett bortflyende liv.

Vid de nedhuggna pilarna leker barnen
upptäcktsresande äventyrare.
Vid ytterligare en dag som jag lämnats ensam
har vi upptäckt att lede Fi har tagit mark
fastän ljuset sticker i deras ögon.

Ölen och spelsajterna dukar ett bord med falska drömmar,
och kärleken hotas till livet.
Jag söker efter mina vänner i den försvinnande lilla tanken
att vi ska mötas igen.

 




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-06-17 22:15



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
Åh, så melankolisk och metaforisk!
2016-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP