Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själen vilar i dess famn

Dagen flyter stilla
själen vilar i dess famn
fylld av fridfullhet
harmoni lugn
inga krav måsten
tankarna flyger fri
drömmer mig bort
långt långt härifrån
landar på en tyst plats
där jag strövar
bortom tid
bortom rum
inspirerad
återvänder jag
till min boning
sköna söndag
fina vilodag




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-19 16:41



Bookmark and Share


    Shush
drömskt...behagligt.

fint söndagspoem.
2016-06-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP