Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Þú varst heitt

jag kan lägga en hand på din panna
allt blir bra

imorse låg jag och lyssnade på dig när du låg och sov

liknar du någon du somnade

jag vaknade ledsen med en korg i min famn
drömde du om världen drömde

imorse låg jag och lyssnade på dig när du låg och sov

hörde du mina drömmar somnade jag vaken jag låg på rygg

jag kan lägga en hand på din panna
allt blir bra

gick du upp och låste dörren när jag hade gått





Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-06-20 23:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP