Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

15 år av helvete

När natten kommer och ligger sig vid min sida
kommer tårar vid min kind med en iskall vind
tankar som ger mig ångest och mitt hjärta att lida
lugnet blev en orkan som svepte runt min kind
låt inte mina små barn få lida mer
jag skär hellre halsen av mig än får uppleva mer av allt skit du ger
trasa inte sönder dessa oskyldiga liv, snälla jag ber
låt dem få vara lyckliga med frihet och ett eget liv
med en pappa som bara vill ge dem all sin kärlek
du äger inte mig du mörkrets furstinna som måste försvinna
dina lögner får din ögon att lysa svart som natten över himmel och vatten
kanske en katolsk präst skulle kunna driva ut djävulen ur dig
och kasta många lite vigvatten över din kropp o själ så att du får må väl
hur orkar du med att vara så sjuk och fylld av så mycket hat
du har terroriserat,provocerat med våldsamheter i 15 år stackars narcissistiske psykopat
Nu låter jag min fantastiske advokat rota fram all skit du ställt till med genom åren
när förhandlingarna är klara lär du få hjärtattack och bäras ut på båren
och jag tillsammans med barnen får slicka upp såren och spåren




Fri vers (Fri form) av JAGUAR
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-23 02:43



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
Wow!!
Kunde inte sagt det bättre själv!!
Man tror man är ensam om att känna
så här starka känslor... Men, OJ Du satte orden på prent!!
Applåder o Bo-Märke
Take care KB
2016-06-23
  > Nästa text
< Föregående

JAGUAR
JAGUAR