Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ta hand om

ett barn som dig får allt att förlora mig
2 söta i dig och jag ville bara ta hand om dig
du är för alltid min ängel och själ
din mor och far vill alltid få dig att må väl
släpp taget och flyg vidare till ny moln precis som du vill
de du älskar är precis där du vill




Bunden vers av JAGUAR
Läst 332 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-14 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JAGUAR
JAGUAR