Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge aldrig upp

Låt oss le endast en liten stund till
det är det enda jag vill
låt oss kramas en minut eller två
det skulle fylla min glädje så
lev inte en ångestfyllt förflutet
för det kan innebära slutet
låt oss ta oss fram en dag i taget med varann
även om det ibland känns tung ibland
man ändrar inget över en natt
trots att man tror att man ska hitta den finast skatt
jag har redan hittat det finaste som finns
även om jag ibland tar en öl och inget minns
du och jag är det enda vi behöver
varenda dag
varenda natt
för du är i alla fall min skatt




Bunden vers av JAGUAR
Läst 520 gånger och applåderad av 3 personer
Utvald text
Publicerad 2016-07-19 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JAGUAR
JAGUAR