Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädd

Du gömmer dig själv och blir till ett lik
du hör aldrig när andra vill hjälpa för du hör bara skrik
Låt mig sova tänker jag
när ska livet vända och bli till min dag?
Bara en dag till även om världen står still
Ge mig mig bara en dag
så kanske det till slut blir jag




Bunden vers av JAGUAR
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-14 14:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JAGUAR
JAGUAR