Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blindate

jag tittade in i dina vackra ögon och såg din smärta
jag visste redan då att du hade förlorat en del av ditt hjärta
försöker värma dig med min empati med ord som brinner
innan jag går min väg och försvinner
även om vi aldrig tagit varandra i hand
så kan vi mötas vid själens rand
vare sig om det är en hund eller katt
så stannar din smärta vid mitt hjärta då det blir natt
//Daniel




Fri vers av JAGUAR
Läst 356 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-14 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JAGUAR
JAGUAR