Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla jag ber


Varför får jag aldrig ger er min kärlek
dagar av lugn, harmoni och frid
dagar utan skuld och utan ångest
genom mina tankar skänker jag allt mitt kraftfulla ljus
vilket påminner både er och mig när vi är tillsammans
i något som bara är vårt, vårt kärleksfulla hus
Jag vill stanna hos i evighetens ljus och aldrig skada er eller någon annan
tänk om man kunde slå in dessa ord på en person i pannan
jag ger aldrig up hur lång tid det än går
låt det gå 100 år och lite till
för det är ju precis det du vill
men jag slutar aldrig förvånas över dig
över ditt självcentrerade narcissistiska beteende
där manipulation är som att få en miljon för dig
mina tårar trycker på i bröstet och gör så ont för denna skit
en meningslös debatt om små barn som behöver trygghet och kärlek
från både dig och mig
snälla vakna upp och skärp dig
jag ber...






Fri vers (Fri form) av JAGUAR
Läst 415 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-21 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JAGUAR
JAGUAR