Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fladdermus

Du fladdrar runt som fladdermus
du tänker bara på dig själv och städar aldrig ditt hus
göm dig bakom dina mystiska ord
som du lägger på allas bord
Orkar inte mer av dig
snälla lämna mig




Fri vers av JAGUAR
Läst 327 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-13 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JAGUAR
JAGUAR