Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpper aldrig er...

Föräldrar som separerat ska behandla varandra med respekt och inte kalla varandra för olämpliga ord eller bråka och leva i det förflutna. Det skadar barnen något enormt. Man ska heller inte använda sina barn mot varandra som om de vore ett objekt utan känslor eller en själ. Jag önskar att mina barns mamma kunde leva i nuet och sluta använda våra underbara barn och änglar mot mig. Jag har inte levt ett perfekt liv, men jag är ingen känslokall idiot som inte bryr mig om något som jag varit med och skapat. Jag är en empatisk och rationell människa med enormt mycket kärlek att ge mina barn...jag vill ha lugn och ro med barnen så att de mår så bra de kan. Kommunikation är A och O för att något ska kunna fungera . Men det är svårt när det bara är en som pratar och inte lyssnar och beskyller mig för att jag är onykter när jag pratar med dem i telefon mm. Det finns inget som jag inte är anklagad för och det tar på krafterna och tron på att det någonsin kommer att bli bättre. Det har pågått i över 10 år nu och man blir totalt utpumpad på energi och givetvis framför allt ledsen för barnens skull att det alltid skall bråkas och beskyllas om det ena o andra. Låt detta få ett slut någon gång....snälla!




Bunden vers av JAGUAR
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-14 11:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JAGUAR
JAGUAR