Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För alltid din

Lika vackert som solen lyser en sommar morgon
fyller du mitt inre med strålande ljus
du öppnar alla dörrar som varit stängda
i mitt inre av ångestens hemska hus
du får åter igen min mun att le
öppnar mina stängda ögon så att jag igen kan se
håll mig hårt i din mjuka hand
ta mig till livets oändliga rand




Bunden vers av JAGUAR
Läst 356 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-15 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JAGUAR
JAGUAR