Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara för dig


det enda jag vill höra
är andetagen från dig
invid mitt öra
du får min värld att snurra så fort
precis som jag vill ha det
när jag ser dig vid min port
kärleksruset är en fin fylla för mig
för spriten förgör
och min kropp tillhör endast dig
en busig stund tillsammans med dig
får himlen att öppna sig
när du leker med mig
det är väldigt få
och det menar jag verkligen
som får mitt hjärta att slå
ärligheten mellan oss är i symbios
det känns så enkelt
för alla kärlekens energier kan nås
utan dig är världen min död
himlen skulle försvinna
och färgas blodigt röd




Bunden vers av JAGUAR
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-23 02:54



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
Mannen!!
Du ger mig lusten åter att börja skriva
här på sidan igen!! TACK!! Ha en bra Midsommar!! KB
2016-06-23
  > Nästa text
< Föregående

JAGUAR
JAGUAR