Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poetens ensamma filosofi om din kärlek!

ensamheten är aldrig en,
aldrig någonsin,
är aldrig ensam med dig,
du finns i tusen tankar som
jag bär med mig,
förvaltar och njuter av

du ser mig sitta där på bänken,
andra skulle kalla det för ensam

men jag är fylld av alla bilder,
fylld av underbara minnen
och verkligheten blir en klocka som stannar

är aldrig ensam med dig,

du kan fara till Universums yttersta,
gömma dig i mörka hålor,
försvinna dit kompassen aldrig visar

men du är aldrig borta,
jag är aldrig vilsen,
för du finns inom och djupt och där
är vi i all förståelig evighet

de säger att du gått din väg,
eller att du inte längre finns vid min sida,

du är aldrig ensam med mig,
aldrig någonsin,

hör din röst så tydligt,
ditt skratt ekar fortfarande,

känner ditt andetag så ljuvligt,
din doft som smeker min själ

du ser mig gå på vägen
håller din hand, njuter av ditt sällskap och alla
roliga och fåniga frågor om världens allt,

du puttade mig i diket och log med all kärlek du kunde,

du skrattade så ljuvligt,
vackert och
underbart,

och så säger de,

att du inte finns.




Prosa av Max Poisé
Läst 405 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-06-25 20:25



Bookmark and Share


  Rise Little One
Härligt att sådana tankar finns...man kan nästan röra vid orden absorbera syftet och känna sig lyckligt!
2016-10-01

    Jane S VIP
Som en låtsaskompis liksom.;-)
Tycker att den här också skiljer ut sig på det sättet att den har en mindre uppskruvad ton. Enkelheten är klädsam. Och vilsam. Budskapet når fram utan större åthävor. Det gillar jag.
2016-07-07

  ResenärGenomLivet VIP
Ditt fantastiska sätt att skriva här gör att man minns de man själv alltid bär med sig...tack...
2016-07-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Så varmt och berörande du skriver om minnen, som alltid följer dig inombords.
2016-06-30

  Vilsen Annette-hittar vägen
Underbar!!!!!
2016-06-30

  Angel of love
En alldeles underbar och varm text.
2016-06-28

  Minkki VIP
så länge någon minns, bara en enda... bra text!
2016-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé