Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny början

Jag hoppas på en ny början
Kanske träffar jag en man eller kvinna som jag älskar
Jag hoppas på en ljus framtid
Men med "ljus framtid" menar jag inte att låta som en dansbandssångare
Jag hoppas på en inre revolution
Jag vill tränga ur mitt inre skal och älska!




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-27 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP