Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kryp nära mig

kryp tätt intill

var nära min heta varma kropp

låt mig få tiden hos dig att stanna till

där dysterhetens mörker blir till glödande hopp

jag fångar dina smärtfyllda tårar med min hand

mina läppar dansar vackert omkring vid dina styva bröst

där ditt hjärtas puls nu sätts i brand

och jag kysser fram harmoniska toner från din röst

låt musiken spela ljuvligt genom hela din kropp

när min tunga uppträder på din vackra scen

det finns nu ingen återvändo eller stopp

då jag äntligen når fram mellan dina särade ben




Fri vers av JAGUAR
Läst 195 gånger
Publicerad 2016-06-27 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JAGUAR
JAGUAR