Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är en rostig Vespa

Jag går inte med slöja i dag
döljer inget eller fördömer ingen
men när man tittar på den mest perfekte
en liten mus som letar efter nya bon och män
män som vill spruta sin säd på något som göder mörkret
att bara se dina ögon får vackra energier att suddas ut
dimman som framträder är själen du bär
orden du talar blir till en gammal rostig Vespa som skulle ha blivit en Ferrari
men vad spelar det för roll du har för bil när du alltid kör i fel fil
om jag vore en framträdande psykolog som Leif GW
skulle jag tycka att hela din värld verkar helt sné
jag tycker att du har blivit blassé




Fri vers av JAGUAR
Läst 304 gånger
Publicerad 2016-06-27 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JAGUAR
JAGUAR