Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likt ett träd

Tankar växer
likt ett träd med grenar
rötter som blir till fötter
vatten för att fylla min själ
röd rosor vid min fot
där trädet slagit rot
dofter som får bladen att skina
och jag vet att de är endast mina
kram moder jord jag älskar dig
om det inte vore för dig vore jag inte bli mig




Fri vers av JAGUAR
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-06-28 01:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JAGUAR
JAGUAR