Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prostituerat hjärta

Din kropp
~~utnyttjad~~
Använd av alla
som någonsin
vågat komma nära

^^ ^^ ^^

Ditt hjärta
~~prostituerat~~
Säljer din kärlek
till vem som helst
om summan är rätt

^^ ^^ ^^

Din själ
~~söndertrasad~~
Misshandlad av de
som varit dig nära
till och med dig själv




Fri vers av Tiger85
Läst 664 gånger
Publicerad 2006-05-08 16:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tiger85
Tiger85