Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan en himmel blå

vad är riktigt verkligt
vad är verkligen sant
när det som hände igår
ibland känns som flera år

för endast en sekund av en timme
är väl inget riktigt minne
eller en endaste dag av ett år
där allt har grundats av traumatiska år av sår

vid varje varje centimeter och tum
skapas det många svåra ärr med djupa spår
den följs längs själens oändliga tid och rum
där det bildas stora hav av en enda tår

livet kan kännas som att vara fängslad i en bur
där klockans visare aldrig fortsätte i oändlighet ticka och slå
där ljusets kraft skymts av en oändlig ogenomtränglig mur
ofta är dagarna svarta utan en himmel som skall vara vackert blå




Bunden vers av JAGUAR
Läst 123 gånger
Publicerad 2016-06-30 00:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JAGUAR
JAGUAR