Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar er

när sorg och saknad torterar min inre kärleksfulla kraftkälla
känner jag att mina tårar vill hitta ut men jag vägrar låta dem falla
för mina tårar skulle skapa en tsunami inom min inre själ
för den enda jag tänker på är just dig
och de enda jag tänker på är er
ni små änglabarn som alltid ler
förkrossad av all smärta letar jag efter frid och ro
men jag tvekar till allt i livet för jag har förlorat min tro
allt upprepas och lidandet fortsätter i all oändlighet
kan inte vara utan er men jag fortsätter att hoppas och ber
jag tänder ett ljus och ser er dansa i lågan som lyser upp mitt hus
då kan jag känna er kärlek och värme ni ger samt vårat roliga bus
timmar blir till dagar och tiden rinner likt floden utanför
och smärtan växer sig då så stark att det känns som att jag dör
om jag orkar bara lite till så kommer allt bli bra sen
då blir allt som det ska och vi träffas som vanligt igen
älskar er min underbara barn






Bunden vers av JAGUAR
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-06-30 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JAGUAR
JAGUAR