Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att hitta tillbaka

Jag kommer bara tillbaka när ruset rinner igenom mig
Jag omfamnar tjäran
och en känsla av någon annans sorg,
någonstans,

gråtandes i en episk orkester

Det är vackert när det gör ont,
och jag skäms över att det är okej

Ibland

När man har förlorat sig själv,
gett upp kampen, släckt branden
Så låter jag ruset rinna
Igenom mig

För att andas någonting,
som svävar i luften
Jag lånar din smärta ikväll
Tack, jag behöver den




Fri vers (Fri form) av sextonförevigt
Läst 361 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-07-01 02:54



Bookmark and Share


  Ellika
Wow, du är ju helt fantastisk.
2016-09-02

  Robin V
Starkt!
2016-07-01
  > Nästa text
< Föregående

sextonförevigt
sextonförevigt