Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge inte upp

När livet dig sviker

din dag plötsligt blir grå

tårarna den enda vän du har kvar

ge inte upp, våga gå vidare

jag håller din hand



När smärtan du har inte försvinner

dina bördor blir tunga

hopplösheten det enda du har kvar

ge inte upp, våga gå vidare

jag håller dig hårt



När ditt inre hela tiden skriker

inga ljud kommer från din mun

värdelösheten den känsla du har

ge inte upp, våga gå vidare

jag tröstar din själ



När svagheten över dig vinner

kraften blåser bort från dig

ensamheten i ditt hjärta bor

ge inte upp, våga gå vidare

jag sviker inte dig



Jag finns där

alltid




Övriga genrer av Cajsa
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-01 09:39



Bookmark and Share


  Janis Karlsson
Aj - här träffar du mitt i prick: ensamheten, tomheten och den hopplösa känslan inombords. Tyvärr hög igenkänningsfaktor, men utan den där personen som tar handen.
2016-10-23

    ej medlem längre
Att orka finnas bredvid hela vägen utan tvekan...

Stark dikt.
2016-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg