Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nya tider.


Svensk national karaktär

Den Svenska national-karaktären
som tiden lär en
att bli vansinnig av flyktingbarn på
nya cyklar cykla
det är tid för den som hycklar
men gömmer du skattpengar per miljon
i Panama år allt som det ska.

Den ynkedom som mejslas ut
sparka på den som ligger utan prut
överklassen som smiter tillhör ju
de smarta eliter
som ärvt rikedomar i generationer
höga politiker och tjänstemän
bluffar till sig feta pensioner.

Blattarna snor våra pensioner
gamla får leva som fattighjoner
att de som skatteplanerar
ej bidrar till systemet
någon inte irriterar.

Fegheten är total att kritisera överklassen
är att svära i kyrklig lokal.





Bunden vers av kardman
Läst 320 gånger
Publicerad 2016-07-01 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kardman
kardman