Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våldtäktslandet Sweden

Lilla Sweden glöder av sex
blomstrande lustar
förgriper sig på människor
deras begär måste mättas!
sanningen visar solklart
vad lögnen försöker gömma
utsvultna hingstrar
som ökat i antal och
galloperar fritt omkring
söker sina byten så de kan
tillfredsställa sina behov!
de är råa kalla våldsamma
attackerar kraftfullt hårt
ondskans ögon lyser
fradgan rinner ur mun
som deras utlösning
det är inte bara svenska
blomstringen som står
hingstarnas könsorgan
angriper varhelst det går!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 421 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-02 15:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP