Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vareviga dag


Varje dag finns du hos mig
likt blodröda gardiner
faller du över mitt bröst och
kväver mina andetag vareviga sekund

likt havets stormiga vågor
sköljer du över min sargade själ
var dag förföljer du mig
och jag faller omkull

men..

jag reser mig alltid upp igen
och fattar åter tag om livet
som är mitt enda hem
och min eviga och trygga vän




Fri vers av JAGUAR
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-03 00:24



Bookmark and Share


  Nils-Robert
En vacker vemodig dikt om livet.
2016-07-03
  > Nästa text
< Föregående

JAGUAR
JAGUAR