Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fly away with me...


Du är solens varma strålar som värmer kylan runt min kropp...
fukten på mina läppar är som havets vackra vågor från dig...
din hand intill min och vi vandrar åt samma öde dit vägen vill leda oss
kanske är du en förbjuden frukt som jag vill smaka på
eller vårens vackraste blomma jag vill plocka med mina längtande händer
en varm dusch av din kärlek kan dränka alla världens kontinenter
din fantastiska ärlighet är fastkedjad vid mitt hjärta
för du är den ende som förstår mig och all min smärta
jag vågar gråta intill din famn utan att skämmas
mina tårar blir till ett hav då jag släpper taget
du vet alla vägar jag har vandrat genom livet
jag vill ta dig under mina starka vingar och skydda dig
vi lättar från markens tyngdkraft och ger oss av mot alla stjärnor som strålar mot oss
två människor med samma tankar och känslor som styr oss vidare
vidare mot frihetens land där vi landar mjukt invid en vacker strand
låta havets salt av vågor skölja över våra varma kroppar
älskandes med mjuka känsliga smekande händer
där njutningarna aldrig längre vill finna något slut...




Fri vers (Fri form) av JAGUAR
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-03 00:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JAGUAR
JAGUAR