Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihetens ljus


likt trädets rötter bestämmer du var du ställer dina fötter
likt trädets grenar väljer du själv vilken gren som du vill växa i
ibland väljer man rätt och ibland så blir det fel
men det finns alltid en chans att åter växa sig hel
vilken näring du fyller din själ med avgör själens öde
det bestämmer om du vill känna dig levande eller som den döde
kunskapen om livet och dess oändligt magnifika natur tar aldrig slut
varje steg du tar var dag öppnar alla stängda dörrar så att du hittar ut
lev i ljuset så känner du du endast glädje, frihet och ro
den gör dig stark alla de dagar du känner att du förlorat din tro




Fri vers (Fri form) av JAGUAR
Läst 295 gånger
Publicerad 2016-07-03 14:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jesus är världens Ljus.
2016-07-03
  > Nästa text
< Föregående

JAGUAR
JAGUAR