Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Forever friends


En riktig vän förblir alltid en vän
även de dagar som du vandrar i dimman av rus
finns vännen alltid vid din sida för att bli ditt ljus
det är någon som du i alla situationer kan lita på
det är en själ som alltid får din himmel att bli blå
när tårar och sorg nästan har krossat ditt hjärta
håller vännen om dig hårt för att krama ur all din smärta





Bunden vers av JAGUAR
Läst 334 gånger
Publicerad 2016-07-03 14:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JAGUAR
JAGUAR