Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INTE mer makt till EU

Stollar till politiker
vill ge mer makt till EU
de verkar vilja lämna
över Sverige helt
i den ondes våld!
nu kommer folk att
motsätta sig uttalandet
politiker som säger
att EU nu ska få mer
inflytande och styra
bestämma över
svenskarnas huvud
har tappat förståndet!
råkade se en artikel
mitt blodomlopp
började rusa och
temperaturen öka
det blir bara värre!
politiker har tappat
all sans och vett!
de är som kalla robotar
programerade PK typer
som verkar följa order
från nån högre
ond makt och som
struntar helt i
svenska folkets bästa
det blåser inte
goda varma vindar
diktaturen håller på
att ta fullständig kontroll
och styra med järnhand!




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-03 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP